Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
Novi fumar, stari autor i nova tema... priča o "kadenama, luketima i grafitima" opet Vas vodi na istočnu stranu Brača.

Dragi moji s "Bračoline", šajen Van evo mali foto zapis o tužnom stanju povajskog hotelskog naselja i njegovih bungalova. Nikada davno povajski hotel "Galeb" bija je turistička dika i lipotan ne samo našega mista vengo i cilega Brača, pun gostiju sa živon svirkom u bašti zabavlja je Povljane liti, a hranija ih cilu godinu. Ta su vrimena nažalost sada iza nas, naš je "Galeb" prvo prigrmija rat pa privatizaciju i sada je u vlasništvu šjore Lucije Vlahović koja ni ne mirita da je se spomene jer ga je zapustila ka da ni njezin nego od neprijateja. Glavno da je ona svaka vrata vezala kadenon i luketon a to šta će na malo jaču buru sve past po tlehu ili po glavi bilo kome ko in se približi to ni od bitnosti.

Bilo kako bilo hotel i bungalovi u Povjima zjape prazni i zapušteni i svit ih izbjegava a da nebi sve bilo tako crno pobrinua se nepoznati autor koji je jedan zid u sklopu turističkog naselja ulipša velikin grafiton potpore voljenom klubu pa je sad je glavna misterija u mistu koji je to berekin učinija.
Nema veze glavno da se ništo događa...

Erika


mt_gallery{multithumb}

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.