Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
Evo san malo tia izraziti domoljub i imam savršeni scenarij kako bi priroda mogla pokazat Europskoj uniji...

 

Ja sam vrlo vrlo liberalan čovik i ne želim nikome zlo.
Evo san malo tia izraziti domoljub i imam savršeni scenarij kako bi priroda mogla pokazat Europskoj uniji i posebno našim dragim susjedima, Italiji i Sloveniji, čiji ribari već godinama rade genocid u našemu moru, i vade li vade te naše ribe.

Slovenija nam se osokolila, p..... nas već više od misec dana i šepure se sa stolice predjedavajućeg EU-a, ko da smo im najveći neprijatelji.
Kako su opasni ti mali i bahati političari!!!

Dakle, jučer se zapalija brod.
Negdje u ZERP-u.
Gori cili dan i digla se buka šta će se dogodit, oće li se šta izlit i di će se to izlit.
Kao što ste mogli vidit na Jadranu je danas mirno i sunčano i brod gori, tamo di je.
Ali kažu gospoda iz Meteorološkoga zavoda da će sutra bura.

I da ako zapuše bura, da će se brod počet micat prema Italiji! Evala! A bi brž moga malo gore na sjever, oko Monfalcona, da dodirne i komadić, ali stvarno komadić slovenske obale, jer veće i ne može u Sloveniji bit nego komadić.

Ili da lipo zapolovi i doplovi do Italije, u Venecijanski lido, i da onako lipo prasne točno blizu katedrale Sv. Marka! Tamo prasne, razlije se sve i onda krene direkt na Sloveniju...

U niku uru kad neće puno svita poginut.
Ili daj Bože nitko!
I sruši Veneciju koja ionako leži na našim hrastovima

O hvala ti Bože šta nismo pristali Rusima dovodit naftu do Krka, i onda je brodovima vozit priko Jadrana, ovako još imamo šanse da možemo uživat u lipotama i blagodatima Lipe naše, do zla Boga korumpirane i jadne, ali ipak naše. Kakva je da je. Naša je.

Lipo je popit kavu na rivi i gledat u more.
Lipo je kad puše bura.
Lipo je lito, i proljeće, jesen i zima. I bura, i jugo, i kaići.
Lipše je sve to iljadu puta od nafte, dolara i svega sličnog..

Živili,

 

I.C., Supetar 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.