Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
Nakon što je prodavačica u Splitu u skladištu trgovačkog centra pronašla zmiju u kartonskoj kutiji s bananama, donosimo Vam priču iz Sumartina o zmiji u uredu..

 

"Ovo se dogodilo prošle srijede, dakle 28. svibnja. oko 13 sati nalazila sam se u uredu, a zmija (babor ili kako ga tko već zove) na vrata.
Vani je zamor a ja na telefonu i tip, talijan nikako da prekine iako sam mu priopćila da mi se zmija približava ( on je bio oduševljen, ja mrtva hladna).
Kapetan porta Rade Šerka unezvijeren....dok sam ja završila razgovor zmija se ugnijezdila na paketu promo materijala naše županije, blizu mojih nogu.
Jedva sam je uslikala jer se sve vise gnijezdila.
 
Da vam pravo kažem i mislila sam se bi li je ostavila koliko joj je bilo udobno, a onda sam je malo poplašila i uhvatila za rep, te izbacila, negdje iza zgrade ureda.
 
Kapetan Rade od tada misli da sam luda. Slike mene i zmije je u mobitelu susjeda ugostitelja, pa Vam ja šaljem onu koju sam, eto jedva uspila snimit.."

 
                                                         Puno pozdrava,

Lucija Carević
 
zmijauuredu-gl.jpg
foto: Lucija Carević


Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.