Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
"Poštovana redakcijo, pišem Vam u nadi da ćete moj osvrt na događaj koji se dogodio prije par dana i objaviti"...

 

...tako je počeo e-mail koji je stigao na redakciju rano jutros, a mi Vam ga, kao i sve do sada prenosimo u cijelosti u našem, zlatnom "Fumaru".

"Naime, moj muž i ja dobili smo koncesiju za pružanje taxi usluga na području Općine Milna. Iako je ljeto pri kraju, kroz cijelo vrijeme od kada imamo koncesiju nismo primili niti jedan poziv od strane Turističke zajednice Milne za pružanje usluga prijevoza.
Nismo se ni bunili, nego smo radili i sami zarađivali cijelo to vrijeme te uredno plačali koncesiju. Sve ovo možda i nebi bilo toliko bitno da se nije prije par dana dogodila jedna, barem za nas, jako neugodna situacija.

Naime, do mog muža je u jednom momentu došla gospođa koja je u uredu Turističke zajednice tražila taxi usluge za njenu obitelj za jednodnevni izlet iz Milne u Dubrovnik. Gospođa je njemu u tom momentu dala vizitku koju je dobila u Turističkoj zajednici uz pitanje "Dali ste Vi iz Supetra?", na što je moj muž ostao zapanjen činjenicom da su joj u Turističkoj zajednici Milne dali vizitku za taxi usluge jednog taksiste iz Supetra. Moram naglasiti da je uz to i cijena usluge, kako je gospođa navela, za čak 500 kuna skuplja nego što bi ih izašla usluga iz Milne. Kroz razgovor s gospođom, doznao je kako je ona čak tražila usluga upravo iz Milne da nebi tribala ić u Supetar, na šta je dobila odgovor "Imamo i u Milni, ali za takvo putovanje, taxi nije adekvatan".

Nakon razgovora, moj muž je otiša u ured Turističke zajednice, gdje je uslijedio pravo razočarenje. Direktorica je nakon što je prvo nijekala da je uopće vodila razgovor s tom gospođom (nakon čega je on izvadio vizitku i pokazao je), samo rekla "Ja mogu zvati koga god ja želim".

Istina da, naravno da ona može pozvati koga god želi, al sad ja tu postavljam pitanje:

"Čemu onda ta koncesija i zašto je mi plaćamo?! - da bi oni surađivali s taksistima iz Supetra ili nekog drugog mista na našem otoku?"..."


Zahvaljujem,

Ana Opačak, Milna

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.