Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
Jučerašnji dan je bio "fantastičan", upravo onakav kakav još nismo imali u godinu i nešto više od šest mjeseci postojanja našeg portala...

 

...vjerojatno ste jučer, iznervirani malim brojem vijesti s jedne i vijestima koje nisu usko vezane za otok s druge strane, zaključili da stiže još jedna crna zima. Vrijeme kada na našem otoku ima sve manje i manje zanimljivih događanja i kada polagano od onog velikog broja objavljenih svakodnevnih članaka sve se svodi na dvi-tri vijesti od kojih barem jedna piše o sportu (neka sporta - nogometa, tenisa, baloti...).

Istina da, stiže nam jesen, pa zima... Događanja i zanimljivih sadržaja je sve manje, al jučerašnji dan je bio poseban, barem za nas na portalu...

Međutim, na nedostatak jučerašnjeg izvještavanja utjecao je naime, nagli odlazak većine redakcije u Split (nas i onako nema puno). "Teškim koracima" trajekta pristigli smo u Split oko jedne ipo, kada smo se, pomalo umorni od "dosadnih ljudi" uputili na mjesto na koje smo, htjeli ili ne, morali doći. I došli smo, sa smješkom (barem prividnim) oboružani brdom dokumentacije.
 
policijska-zgrada.jpgMoram priznati da mi nije bilo svejedno. Pa čekaj, kako bi i bilo, ja sam ipak još mlada... Nisan ja svaki dan na takvim mistima, okružena masom velikih ljudi koji istjeruju pravdu. Sili smo, on na livu stolicu, ja na desnu i razgovor je mogao početi. Trajao je i trajao, puno pitanja - na svako odgovor, dostojanstven i u mom stilu, a i njegovom. Iskreno i skromno!

Nakon nepuna dva sata napustili smo "mjesto zločina", sretni što je napokon gotovo!

Vjerojatno se sada pitate o čemu ja to pišem, al neka, nije to toliko ni bitno. Jednostavno sam tribala podilit par riči sa Vama, i ovim putem zahvalit se jednom gospodinu, koji je glavni razlog našeg/mog odlaska u Split. Jer, da nije bilo njega i onih slobodnih uru vrimena od izlaska iz zgrade policijske uprave do prvog trajekta za odlazak u Supetar, ko zna kad bi uspila kupit nove mudante?!

 

HVALA!
 

p.s. Fotografiju sam preuzela sa službenih stranica PU SD županije.

 

Ivana Mrković - Ita

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.