Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

fumar-naslovnica.jpg
Na e-mail redakcije stiglo je zanimljivo pismo "Za fumar" koje nam je poslao Igor Primorac iz Tuzle.

 

U dogovoru sa gospodinom Primorcem, odlučili smo objaviti njegovo pismo i na taj način pomoći u ostvarenju njegove želje, pa se nadamo da će se netko javiti, a Brač dobiti još jednog stanovnika.

 

"Dobar dan,

Pozdravljam vas iz Tuzle. Zovem se Primorac Igor. Ovdje živim i radim kao profesor ekonomije u srednjoj školi. Moj otac je porijeklom iz Metkovića, baka živi u Metkoviću, a imamo i kuću u Podaci.

 

Vrlo sam vezan za more i volim Dalmaciju. Volio bih živjeti na jednom od Dalmatinskih otoka. Naročito me privlači Brač, zbog lijepe prirode i mnogih starih i tradicionalnih poslova kojima bi se čovjek mogao baviti.

Znate li da li na otoku Braču ili na nekom drugom od dalmatinskih otoka ima neki od poljoprivrednika (masline, loza, sir) kome bi trebao radnik preko cijele godine. Privlači me život na moru i bio bih spreman sve ovdje ostaviti i doći živjeti dole.

Imam 33 godine, nisam neki balavac koji ne zna sta hoće ili ne stoji iza svojih rijeci. Ozbiljan sam u svom naumu. Molim vas da mi pomognete nekom informacijom.


Veoma zahvalan,

 

Igor Primorac

tanzla'at'bih.net.ba

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.