Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

Obavijest o povremenom zatvaranju dijela županijske ceste Supetar-Splitska.

 

 

 


Radi izvođenja radova rekonstrukcije javne ceste, zatvara se za sav promet dio županijske ceste broj 6161 (Supetar-Splitska), poddionica "Malačnica".

Cesta će biti zatvorena svaki radni dan od 8.00 do 10.00 sati i od 11.00 do 13.00 sati i to šest radnih danba počevši od srijede 16.1.2019. godine.

Za vrijeme izvođenja radova kao obilazni pravac određuje se državna cesta broj 113, županijska cesta broj 6189 i lokalna cesta broj 67171, odnosno obilazni pravac Supetar-Nerežišća-Škrip-Splitska, a za privremenu regulaciju prometa postavit će se privremena prometna signalizacija na svim gravitirajućim raskrižjima.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Vinska radionica u Bolu

Turistička zajednica Bola organizira radionicu na temu razvoja vinskog turizma, namijenjenu vinarima...

Koncert Maje Šuput

Niz koncerata hrvatskih glazbenih zvijezda u školskoj-sportskoj dvorani u Supetru nastavlja Maja...

Maškarani plesni šušur

Plesači "Studija Renata" pozivaju sve na "Maškarani plesni šušur" u nedjelju 16...

Bolski karnavol 2020.

Tradicionalni Bolski karnevol započinje dječjim karnevalom 16. veljače, nastavlja se raznim karnevalskim...

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.