Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer, oko 17:30 sati, u sutivanu je na području Bistrice planuo požar.

 

 Odmah po dojavi na mjesto požara su izašli supetarski i milnarski vatrogasci sa 19 odnosno 3 vatrogasca i 6 vatrogasnih vozila a u gašenju su im se pridružali i trojica vatrogasaca iz Podstrane koji su upravo u tim trenucima bili u posjeti svojim kolegama iz Supetra.

Prema riječima zapovjednika DVD-a Supetar Nikole Martinić vatra je nešena jakim vjetrom vrlo brzo zašla u gustu borovu šumu te je u jednom trenutku zaprijetila i okolnim kućama no ta je opasnost na vrijeme bila otklonjena.

Požar je na koncu lokaliziran malo iza u 19:00 sati te je nakon cjelonoćnog saniranja požarišta u čemu je vatrogascima na posljetku pomogla i kiša ujutro u 8:00 sati proglašen potpuno ugašenim.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.