Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku


Nakon što su neki korisnici u posljednje vrijeme na našim stranicama počeli učestalo zloupotrebljavati mogućnost komentiranja članaka, ponovno objavljujemo uvjete pisanja komentara.

Mogućnost komentiranja uvedena je u dobroj vjeri kako bi naši čitatelji dobili mogućnost izreći svoje mišljenje. No pravo na iznošenje vlastitog mišljenja ne znači i slobodu vrijeđanja ostalih.


Stoga Vas molimo da pri komentiranju poštujete slijedeća pravila:
 

1.
Da biste mogli komentirati vijesti na portalu, morate biti registrirani korisnik.
Registrirati se možete putem
LINKA  
 
2.
U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

3.
Uvredljivi komentari biti će brisani bez objašnjenja.

4.
U komentiranju se nastojte držati teme. Komentari koji nemaju veze s temom mogu, prema odluci redakcije, biti izbrisani.

5.
Sva uvredljiva korisnička imena bit će brisana bez ikakvog prethodnog upozorenja.

6.
Prilikom pisanja zabranjeno je koristiti samo velika slova (na Internetu takve postove korisnici doživljavaju kao vikanje). Takvi komentari također mogu, prema odluci redakcije, biti brisani.


Poštivanje ovih pet jednostavnih omugućiti će svim našim korisnicima da se osjećaju ugodno na našem portalu.

Kako bismo naš portal učinili ugodnim i tolerantnim mjestom tražimo pomoć i od vas, naših čitatelja. Sve prijave neprimjerenog ponašanja korisnika molimo šaljite na našu e-mail adresu.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.