Ovaj sažetak lutrije ispitat će vrijednost strategija lutrije. Bez obzira na to igrate li redovito lutrijske brojeve ili se samo petljate s neparnim listićima, dobra strategija lutrije svakako bi poboljšala igru ​​za vas. Kad se sve sabere, lutrija je samo igra na sreću. Trik je u ispravnom odabiru brojeva lutrije koji će biti nasumično odabrani u trenutku izvlačenja.
Mnogi igrači razvili su sustav lutrije ili strategiju za određivanje koji će ti brojevi biti. Neki će koristiti strategiju lutrije koja se fokusira na pokušaj nadmašivanja velikih koeficijenata i osvajanja velike nagrade ili jackpota. Drugi sustavi lutrije naglašavaju odabire koji ne moraju nužno osvojiti velike nagrade, ali će dosljednije nešto osvojiti.
Sažetak lutrijskih strategija pokriva sve od matematičkog do metafizičkog, uobičajenog do opskurnog. Svaka strategija lutrije spada u jednu ili više od ove tri glavne kategorije; znanstvenog, praznovjernog i metafizičkog.
Sažetak lutrije praznovjernih strategija:
– Odabir brojeva iz šešira. Ovdje je teorija da će prethodno izvlačenje brojeva iz “šešira” oponašati ono što će se dogoditi u sljedećem izvlačenju lutrije. Tako možete uspješno odabrati dobitne brojeve.
– Slijepa sreća. Samo odaberite svoje brojeve nasumično ili upotrijebite opciju “brzog odabira” na loto terminalu i pustite da sreća učini svoje.
– Dosljedno igranje istih sretnih brojeva. Ova strategija lutrije temelji se na uvjerenju da sretni brojevi moraju na kraju biti izvučeni.
– Nikad ne igrajte iste brojeve, već ih uvijek pomiješajte. Ovo je varijanta strategije slijepe sreće, ali uključuje vođenje evidencije brojeva koji su već odigrani.
– Pitati svoju djecu za brojeve. Ovdje se vjeruje da su djeca sretna (vjerojatno zbog svoje nevinosti) i da mogu odabrati sretne brojeve koji će pobijediti.
Sažetak lutrije mističnih strategija:
– Koristite značajne datume. Ova strategija lutrije temelji se na numerologiji i vjerovanju da će datumi koji su vam značajni sadržavati moćne brojeve. Ovi datumi mogu biti rođendani za vas ili vaše voljene, datumi godišnjica itd.
– Posavjetujte se s vidovnjakom ili astrologom. Vjeruje se da vam netko tko može proreći vašu budućnost može pomoći da vidite svoje dobitne brojeve lutrije.
Sažetak lutrije znanstvenih strategija:
– Odabir samo brojeva koji su nedavno izvučeni. Teorija koja stoji iza ove analize lutrije je da će brojevi ići u “vruće nizove”. To znači da se šanse za ponovno izvlačenje broja povećavaju neko vrijeme nakon što je prvi put izvučen.
– Odabir samo brojeva koji nisu nedavno izvučeni. Ova analiza lutrije temelji se na teoriji da će izgledi za izvlačenje broja rasti svaki put kada on nije izvučen.
– Koristite kotač lutrije. Ovom strategijom lutrije igrač kupuje više listića i odabire brojeve na svakom listiću na način da će imati zajamčenog dobitnika ako su izvučeni brojevi unutar određenog raspona brojeva.
– Analiza prošlih izvlačenja lutrije za određivanje trenda ili uzorka. Ova strategija lutrije zahtijeva podatke koji se sastoje od dobitnih brojeva u prethodnim izvlačenjima. U ovom slučaju, što više zapisa o dobitnim brojevima imate, to će vaša analiza biti bolja. Kako bi bili praktični i učinkoviti, potreban je računalni softver ili proračunska tablica za izvođenje analize i pružanje rezultata.